Microsoft Dynamics NAV

Publicerad October 19, 2013

Du är här: Hem / Produkter / Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV Logo v2

Microsoft Dynamics NAV är ett av världens mest implementerade affärssystem.

Microsoft Dynamics NAV är lämpligt för såväl mindre företag som de lite större. Känn dig trygg i ett affärssystem som växer med ditt företag. Ett familjärt gränssnitt som det flesta redan känner sig hemma, ett system där beslutsunderlagen alltid är relevanta och aktuella. Skapa slagkraftiga rapporter på några minuter. Dessutom kan du vara lugn över kostnadsbilden. Microsoft Dynamics NAV är enkelt att implementera och integrerar med dina tidigare investeringar i Microsoftprodukter.

Mobile First – Cloud First

Den senaste versionen av NAV lanseras under Microsoft nya riktlinjer ”Mobile First – Cloud First”. Detta är också en av de mest signifikanta nyheterna i NAV 2016, en app för ett mobilt affärssystem. App:en kommer finnas tillgänglig för Windows, iOS och Android. Målet är att användargränssnitten ska se likadant ut oavsett enhet. App:en bygger på en HTML-baserad websida vilken integrerats i en app. Därmed utökas klientfloran med ytterligare en möjlighet att arbeta med Dynamics NAV, likt web-klienten från 2013. App:en ansluter till databasen via internet och är en reducerad klient, anpassad efter ändamål och hårdvara.

Dynamics NAV

Olika gränssnitt Dynamics NAV

Dynamics NAV är “ett” med övriga Office produkter

Gränssnittet i Dynamics NAV är uppbyggt på samma sätt som övriga Office produkter, med flikar och tabbar och uthopp till olika program. Som användare känns det lika självklart att arbeta i NAV som i Outlook, Word eller Excel. Beroende på vilken roll din användare tilldelas så möts du av en anpassad startsida där du ges information om aktiviteter som behöver utföras, uppföljning i definierade diagram, kommunikation med medarbetare mm. Nedan visas hur startsidan kan se ut för en försäljningsorderhandläggare.

Startsida NAV2016 liten

Dynamics NAV i olika branscher

En av styrkorna med Dynamics NAV är att systemet finns i olika branschanpassningar som gör att systemet även passar just din bransch.

De branschlösningar som vi på Navcite har valt att arbete med är

För mer information, se respektive branschområde på vår hemsida.

Öppet mot omvärlden

Tekniken utvecklas otroligt fort idag vad gäller uppkoppling, molnlösningar, gränssnitt, användarupplevelse och hur information delas mellan företag. Ny teknologi gör att nya möjligheter hela tiden öppnar sig och inget affärssystem är så anpassat mot omvärlden som NAV. Dagens företag söker lösningar som är “bäst” inom sitt område och inget system kan vara bäst i allt, dvs företag har idag ett affärssystem, ett lönesystem och ett CRM system osv.

Navcite PROAPPs – Standardiserade BranschAPP:ar mot DYNAMICS NAV

Till våra branschfokusområden levererar vi plattformen “Navcite PROAPPs” som gör att vi tar våra kunder ett steg längre än andra. Navcite PROAPPs möjliggör att vi kan ta tillvara det senaste i WEB och APP teknologi som inget affärssystemen idag har möjlighet till och skapa applikationer för respektive bransch som tillför den sista spetsen i lösningen.

Exempel på lösningar är webblösningar för lagerhantering, tillverkning, projektuppföljning, kundportaler och mobila APP:ar för arbetsorder och tidsredovisning. Nedan visas exempel på den mobila APP:en för arbetsorder.

Mobil Arbetsorder

Navcite ProApps Arbetsorder

Hela kedjan

Tack vare egen leverans- och utvecklingsavdelning samt supportorganisation blir vi en heltäckande leverantör som tar ansvar från första mötet till långt efter driftsatt lösning. Alltid i nära samarbete med dig som kund.

Partnerprogram med Microsoft

Navcite deltar aktivt i Microsoft partnerprogram och är en prioriterad partner för affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg med ett företag som ständigt utvecklas och är mån om sin kompetensförsörjning.

För mer information

Läs gärna mer på Microsofts hemsida om Dynamics NAV eller att ta direktkontakt med någon hos oss på Navcite så hjälper vi dig vidare.

Sven Lindbäck, 0920-46 89 90

 

 

Vi har en lösning på dina problem. Ring våra experter så hjälper dom dig.

Välj område

Sven Lindbäck

Sälj- och marknadsansvarig

+46 70 292 94 62

sven.lindback@navcite.se

Niklas Wanhatalo

Affärskonsult

+46 70 590 77 69

niklas.wanhatalo@navcite.se

Lars Nordlund

Affärskonsult

+46 70 245 04 07

lars.nordlund@navcite.se

Sven Lindbäck

Affärskonsult

+46 70 292 94 62

sven.lindback@navcite.se

Sven Lindbäck

Affärskonsult

+46 70 292 94 62

sven.lindback@navcite.se

Peter Stenberg

Affärskonsult

+46 70 255 35 98

peter.stenberg@navcite.se

Lars Nordlund

Affärskonsult

+46 70 245 04 07

lars.nordlund@navcite.se

Support Navcite

 

Om du har några frågor så är du välkommen att kontakta vår support.

 

Supporten är öppen vardag
mellan 8-17.

 

Ärenden rapporteras via webbaserat ärendehanteringssystem, e-post eller telefon.

Ärendehantering

support@navcite.se

020-69 90 00